Equip

Altell44 és un equip format per dues logopedes i dues psicòlogues, totes amb experiència professional en l’àmbit educatiu.
Després d’haver-nos format en el camp de la logopèdia i adquirir més de 8 anys d’experiència, decidim iniciar un nou projecte juntes per poder oferir tot el que hem après aquests anys.

Totes les membres de l’equip d’Altell44 tenim el títol reglat en la nostra professió i estem amparades pels col·legis professionals pertinents:

Alba Caberol Fortuny. Col·legiada número 3879 Diplomatura de Logopèdia (Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació Blanquerna, Universitat Ramon Llull, Barcelona) 1998-2001.

Meritxell Riu Plana. Col·legiada número 3880 Diplomatura de Logopèdia (Fundació Universitària del Bages, Manresa) 2003-2006.

Cristina Junyent Gómez. Col·legiada número 19526 Llicenciatura de Psicologia Clínica (Universitat Autònoma, Barcelona) 2005-2010.

Anna Galera Carrascosa. Col·legiada número 23904 Grau en Psicologia i Màster en Psicologia General Sanitària (Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació Blanquerna, Universitat Ramon Llull, Barcelona) 2010-2016.

 

 

 

 

logopediamanresa_altell44

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s